لیست اختراعات نوشين طلائي
•\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tتهية ميكروپودر اكسيدآهن از كنسانتره از طريق كاهش شيميايي و رسوب گذاري شيميايي انجام پذيراست. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tتهيه نانو اكسيد آهن از محلول به دست آمده از ليچينگ كنسانتره از طريق ديسپرس كردن ميكرو پودر و كلسيناسيون انجام پذير مي باشد. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tبا انتخاب ماده ديسپرس كننده مناسب (اوره)، نانوذرات آهن با ابعاد ريزتر از اكسيد آهن پودري حاصل از ليچينگ، كنسانتره به دست آمد. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tماهيت نانو پودر و نانو ذرات، شرايط ليچينگ شامل نوع اسيد، غلظت و مقدار آن، زمان واكنش، شرايط كلسيناسيون شامل دما و زمان، محيط واكنش تشكيل نانو شامل نوع واكنشگر پايدار كننده، ديسپرس كننده، احيا كننده و در صد آن، همچنين زمان واكنش موثر مي باشد. شايان ذكر است ماهيت نانوپودر و نانوذرات به مرجع تركيب اصلي كه در پروژه ميكروپودر آهن ناشي از كنسانتره فلوتاسيون خاك سولفوره پر آهن مي باشد، شديداً وابسته است.
مقدار نانوذرات مغناطيسي اصلاح شده با بنتونيت طبيعي ايران در سرب و كبالت به ترتيب 93% و 5/86% است
بنتونيت يكي از متداول ترين خاك هاي معدني ايران است كه به سبب داشتن ساختار لايه اي و گنجايش زياد بستري مناسب براي جذب فلزات سنگين را ممكن مي سازد در اين نانوجاذب مغناطيسي بنتونيت به روش ساده سنتز شده است و به اين روش افزايش سطح جاذب (با استفاده از فناوري نانو) صورت گرفته است و هم چنين خاصيت مغناطيسي كه به نانوجاذب بخشيده است كهجداسازي آسان اين نانو جاذب را از محيط مختلف فراهم ساخت. الگوي پراش پرتو X جاذب مغناطيسي بنتونيت سنتز شده نشان داده شده است. مقايسه الگوي پراش نمونه سنتز شده ي با الگوي پراش پرتو ايكس نمونه مرجع No. 39-1346) (JCPCS هم خواني الگوي پراش پرتو ايكس نمونه را با نمونه مرجع تاييد مي كند. تصوير SEM جاذب مغناطيسي بنتونيت سنتز شده را نشان مي دهد. همان طور كه مشاهده مي شود ذرات در مقياس نانو بوده و اندازه آن ها كمتر از 100 نانومتر مي باشد.
گياهان و عصاره يا نشاسته گياهان به علت فراواني و مقرون به صرفه بودن اقتصادي از جاذب هاي بسيار منسبي براي حذف آلاينده هاي صنعتي از جمله فلزهاي سنگين محسوب مي شوند از اين جاذب هاي طبيعي مي توان در حوزه هاي صنعتي ، زيستي و ... استفاده كرد. نانو ذرات به دليل ويژگي هاي خاص مانند دانسيته كم ، سطح ويژه زياد، پايداري حرارتي و مكانيكي و ... داراي كاربردهاي فراواني به ويژه در حذف پساب هاي صنعتي و فلزهاي سنگين هستند و همچنين نشاسته به دليل ساختار لايه اي و ورقه اي مي تواند از نمونه جاذب هاي مناسب براي حضور نانو ذرات بر روي سطح خود و فراهم سازي بستر مناسب بر جذب آلاينده ها باشد. در اين طرح پژوهشي نانو ذرات مغناطيسي بر روي جاذب نشاسته سنتز و شناسايي شده و همچپنين اثر اين نانو جاذب بر روي فلز سنگين كبالت بررسي شده است.
موارد یافت شده: 4